LUNA


DSC_6242

Cuvinte cheie si calitati :” Inteligenta si interelationare”. Viata noastra interioara, emotionala, care curge precum un rau sau un afluent intr-un ocean al memoriei colective. Elementul acvatic. Starile noastre de spirit ca mesageri ai traditiei catre noi. Capacitatea noastra de a simti de ce e nevoie si de a reactiona in mod potrivit. Ceea ce hranim sau cultivam. Capacitatea noastra de a ne simti in siguranta si protejati.

Culoare : argintul

Metal: Argintul

Afinitati corporale:  stomacul, sanii

Ziua : Luni ( ziua Lunii)

Modul de vederare : Starile sufletesti sunt mesageri ai unei anumite parti mai adanci din noi. A te gandi la aceste stari sau a le resimti nu are nici un rost. Singura cale prin care o stare sufleteasca poate sa-si trasmita mesajul se realizeaza doar daca ii dam expresie prin scrierea, pictarea sau dansarea ei. Cand o stare sufleteasca se iveste ( sau ne da tarcoale), cercetati-o si lasati-o sa se exprime. Cand privim dincolo de acest act al concentrarii creative, starea a trecut. Uitati-va la ce a lasat in urma : informatie cruciala.

Revesul, cand nu este venerata: “ yoga tantrica” imbufnarea, proasta dispozitie, enervarea. In lumea moderna, spunem adesea: “ Am o stare proasta. Functionez in ciuda acestei indispozitii” . O suprimam, atribuind-o – indiferent de sexul nostru – hormonilor si incercam sa ne continuam munca “ normal”. Luna vrea sa se exprime .”  „- Caroline W. Casey

Lasă un comentariu